top of page

 

 

TOT UW DIENST

UW BOEKHOUDER

Bij boekhoudkantoor Horizon laat u met een gerust hart uw boekhouding aan onze experts over. Wij verwerken uw volledige boekhouding zoals het hoort. Van financieel plan tot het bespreken van uw tussentijdse cijfers en jaarrekening, het inboeken van uw facturen en het opmaken van de eindbalans.

 

 

UW FISCALIST

Wij volgen alles voor u op: de veranderende wet, de boekhoudkundige en fiscale gevolgen. We verzorgen uw btw-formaliteiten, geven uw personen- en vennootschapsbelasting aan. Vanzelfsprekend zoeken we proactief naar fiscale optimalisaties.

 

 

UW ONDERNEMINGSADVISEUR

Starter, vennootschap of kmo? We staan u bij met advies en ondersteuning in elke fase van uw ondernemerschap. Wanneer u start, bij de oprichting van uw eenmanszaak, of wanneer u kansen ziet om uit te bereiden en kunt groeien. 

 

Goed begonnen, is half gewonnen. Klopt uw businessplan? Kiest u voor een eenmanszaak of een vennootschap? Welke vennootschapsvorm is de juiste voor u? Wat met verplichte en vrijblijvende verzekeringen zoals beroepsaansprakelijkheid, gewaarborgd inkomen of pensioen?

 

We begeleiden u graag van a tot z: bij een slimme loonberekening, een doordachte financieringsaanvraag of bij de sociale verplichtingen voor uzelf of uw personeel. 

 

Ook als u de wind in de zeilen heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en fiscale optimalisatie. Want goed, kan altijd beter.

HOR_00963_02_0412_2880x800px.jpg
bottom of page