top of page

 

 

ONZE AANPAK

BETROUWBARE EXPERTISE

Horizon huist twee experts met kennis van zaken. We kennen de regels van het vak, houden onze kennis over uw sector up-to-date met seminaries en passen de laatste nieuwe wetgeving toe. Zonder dat u daar iets van merkt. 

 

EXPERTISE IN DRIEVOUD

Twee vennoten die onafhankelijk van elkaar werken? Elk met eigen klantenportefeuille en gespecialiseerde domeinkennis? Dat zijn twee experts die elkaar scherp houden. U geniet van expertise in tweevoud. 

 

PERSOONLIJKE SUPERVISIE

Toch blijft uw dossier onder toegewijde supervisie van één expert. U hoeft uw verhaal niet steeds opnieuw te vertellen. Geen detail gaat verloren. Uw contactpersoon is, en blijft, uw toegewijde dossierbeheerder. 

 

WE WILLEN DAT HET GOED MET U GAAT

U bent onze klant. Daarom nemen we graag de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Zo horen we de achterliggende vraag en kunnen we u beter adviseren.  

 

OP LANGE TERMIJN

Wat is uw toekomstvisie? Hoe kunnen we daarop anticiperen? We denken graag met u mee en zoeken proactief naar kansen en oplossingen, zodat uw zaak kan groeien.

 

TEVREDEN

We willen onze klanten goed blijven verzorgen, net zoals in het prille begin in 2013. Vandaag is 95% van deze klanten nog steeds even tevreden. Daar doen we het voor.

 

GOED GEREGELD. OOK DIGITAAL.

Onze digitale ondersteuning is efficiënt, innovatief en waterdicht. We geven u toegang tot uw dossier via Connect. We vragen uw handtekening voor een verslag of jaarrekening met Connective. U mag, maar u moet er niet voor naar Antwerpen komen. Met uw tijd mee. 

TEAM HORIZON

De twee vennoten werken vanuit dezelfde waarden, in vriendschap en onafhankelijk van elkaar. Elk met eigen portefeuille en gespecialiseerde domeinkennis.

GUY BAERT ging in 1999 meteen na zijn studies aan Karel de Grote Hogeschool bij een fiduciaire aan de slag. Sinds 2007 is hij actief als Certified Tax Accountant & Certified Tax Advisor, wat vroeger accountant-belastingconsulent heette. In 2013 startte hij met een eigen kantoor. 


Guy is gespecialiseerd in het begeleiden van managementvennootschappen, speciaalzaken, kleine bouwondernemingen, elektriciens en loodgieters. Daarnaast heeft hij een gedegen ervaring met beroepen in de audiovisuele sector en met vrije beroepen zoals architecten, artsen en psychologen.

Guy stelt persoonlijk contact voorop. Dankzij zijn abonnementsformule kunt u steeds bij hem terecht. Vragen staat vrij. 

 

STEVE MEYVIS  haalde zijn diploma Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool Antwerpen. Hij startte een economische uitdaging bij een fiduciaire, waar kennis vergaren sterk werd aangemoedigd en koos voor de aanvullende opleiding Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool Brussel. Ook de BIBF-erkenning als boekhouder-fiscalist volgde. Enkele jaren en werkervaringen verder, strookte de werkwijze van het kantoor waar hij actief was, niet langer met eigen inzichten. Wel, met die van Guy.

Steve is thuis in vrije beroepen en in kleine bouwondernemingen, in de wellness- en de logistieke sector. 


Het persoonlijk begeleiden van ondernemers in een zo ruim mogelijk perspectief draagt zijn voorkeur weg. 

 

 

ONTSTAAN

Guy en Steve leerden elkaar als collega's kennen in het boekhoudvak. Na jaren in de accountancywereld, ontstond bij alletwee de heren het verlangen om dossiers op een meer persoonlijke manier te behartigen. Oprechte betrokkenheid geeft nu eenmaal meer voldoening en werkplezier. 

 

In 2013 zagen Guy en Steve de opportuniteit om samen te starten en verenigden ze zich onder de naam Scaldis Codex aan de St. Michielskaai in Antwerpen. Een nieuwe synergie aan de Scheldehorizon was geboren: Horizon Tax & Accountancy. 

 

Sinds 2020 huist Horizon in een gloednieuw kantoor, opnieuw met prachtig uitzicht op de Schelde én het Nieuw Justitiepaleis. U bent er steeds welkom. 

bottom of page